Fredagsmenu for 2
-
Fredagsmenu 11. oktoberOkse Ribeye med bearnaisekartofler, bagte løg og årstidens salat.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 25. oktoberFilet au poivré med bagte kartoffelskiver, urtecreme og blandet salat.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 1. novemberSvinekæber i mørk øl med mixet grønt og skysauce.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 8. novemberSteak frites af oksefilet med rustikke fritter, sauce bearnaise og salat du jour.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 15. novemberKalvekød stegt som vildt med persillekartofler, waldorfsalat og skysauce.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 22. novemberFransk bøf med persillesmør, ristede kartofler, haricots verts og svampesauce.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 29. novemberKalve entrecoté med trøffelkartofler, svampesauce og fennikelsalat.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 6. decemberOksebøf med kartoffelgratin, bagte tomater og rødvinssauce.kr. 179,00
-
Fredagsmenu 13. decemberVenøsteaks med hvidløgskartofler, mormorsalat og skysauce.kr. 179,00