Butikken

Besøg vores nye flotte butik i Vorup


Parker på butikkens egen parkeringsplads lige ved siden af døren eller ta' bussen, der stopper få meter fra butikken.

Måske kommer du travlt hjem fra job og mangler en lækker bøf til aftensmaden eller måske den lette løsning med dagens ret eller indbydende smørrebrød? Vi har et altid stort udvalg af både friske- og hjemmelavede retter parat til dig. Vi ligger lige et enkelt sving fra Århusvej og tæt på andet indkøb. I 2016 udvidede, fornyede og totalrenoverede vi butikken og ikke mindst køkkenet, da vi flyttede i større lokaler få butikker fra vores tidligere butik. Så nu har vi muligheder for endnu større udvalg af friske varer og flere muligheder for "Mad ud af huset", som vi ofte har været nødt til at sige nej til i vores gamle butik.


  • Bussen stopper lige ved døren
  • Egen parkeringsplads lige om hjørnet
  • Kvalitetsvarer til dit behov - råvarer og færdiglavede retter
  • Udvalg af øl og vin
butik01
butik02
butik03
butik04

Reception, barnedåb eller fest?

Vi kan hjælpe dig og mulighederne er mange! Pølsebord, smørrebrød, et udvalg af kød og tilbehør, store bøffer og pølser til grillen og meget andet. Kontakt os på telefon 86 42 98 41 eller læs mere om mulighederne.


Åbningstider


Mandag - torsdag: 7.00 - 17.30
Fredag: 7.00 - 18.00
Lørdag: 7.00 - 13.00
butik05

Til god mad hører vin

... eller måske en god specialøl! Se vores udvalg af øl og vin i absolut topkvalitet til yderst rimelige priser i butikken. Spørg personalet i butikken til råds, så du får den helt rigtige flaske med til den planlagte middag.